1)طراحی زیبا، مدرن و چشم نواز مناسب برای استفاده در محیط های رستورانی
2)استفاده از زوایای ارگونومیک بین پشتی و نشیمن به منظور جلوگیری از خستگی
3)وجود زاویه مناسب در قسمت زیر نشیمن به منظور قرارگیری مناسب پاها در هنگام تکیه کردن بر میز
4)چهارچوب و پایه های ساخته شده از پروفیل فولادی با آبکاری نیکل-کرم در ضخامت 25 میکرون به منظور جلوگیری از زنگ زدن
5)استفاده از ابر سرد قالبی با نرمی و دانسیته کنترل شده به منظور ایجاد حس راحتی بیشتر در پشتی و نشیمن
6)بهره گیری از روکش های مرغوب با کیفیت بسیار بالای دوخت به منظور بالا رفتن عمر روکش و افزایش زیبایی آن